sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kortteja kevään juhlijoilleEilinen päivä meni ensin lasten päättäjäisissä ja iloiten heidän todistuksiaan. Lapsilla on vahvuudet jakautuneet hyvin eri tavoin. Molempien koululaisten todistukset oli kuitenkin ilo heidän omalla tasollaan. Toinen parempi käytännän aineissa, toinen lukuaineissa. Loman alkua juhlistimme kotona ulkona brunssilla. Oli vohveleita suolaisella ja makealla täytteellä, ruissipsejä yrttitäytteellä, melonia, jäätelöä ja kaikkea muuta herkkua. Iltapäivällä saimme juhlia ylioppilasta. Lahjaksi oli suunniteltu ihan jotain muuta, mutta ompelukone irtisanoi itsensä. Koneen kiikutin perjantaina Vantaalle huoltoon. Toivottavasti saan kotiuttaa uudessa terässä koneen pian. Ilman kunnon konetta en lahjaa alkanut ompelemaan. Pienen miettimisen jälkeen päädyin osittain tylsään ratkaisuun. Kiva osuus oli amppelimansikka ja lahjakassillinen mansikoita, koska lahjan saaja rakastaa mansikoita. Silminnähden mansikat ilahdutti saajaa. Tylsä osuus minun mielestä oli raha. Tosin luulen, että lahjan saajan mielestä sekin on kiva. Rahan yhdistin korttiin. Kirjekuoressa annettu raha alittaa riman.


Kirja on miehen mummin hyllystä. Sivut on käytetty seinän tapetointiin ja kannet ovat odottaneet omaa jatkoa. Iloitse kanssani sopi ylioppilasjuhlaan. Kirjan kansista syntyi kortti.


Lisäksi viikolla tein miehelle + hänen työtovereilleen töihin vietäväksi kortin. Kortin saaja on opettaja.


Ompelukset odottaa konetta, neuleita on tekeillä kaksi ja yksi ikuisuusvirkkaus odottaa jatkoaan. Puutarha on vienyt pidemmän korren ja valmista ei tunnu tulevan mistään. Elän toivossa, että yhden neulepaidan saan pian tytöille valmiiksi.

- Unna

2 kommenttia:

  1. OOnpa kauniita kortteja! Mukavaa kesää sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! Oikein mukavaa kesää sinne teillekin. Josko sitä aurinkoakin saisimme vielä.

      Poista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!