sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Uppercut

Marraskuu alkoi. Viikolla kerrottiin, että sää on kuin juhannusviikolla. Yhtä ajan hermoilla siis tämäkin kuva. 


Kesällä uimarannalla istuessani neuloin keveää neuletta, jonka langat odottivat puikoille pääsyä jo viime vuoden Tampereen messuista asti. Tämä on tällainen ajan kanssa toteutettu projekti näemmä, kun kaikki vaiheet kestävät aikansa.


Langat ostin jo edesmenneen Villavyyhdin osastolta, samoin ohjeen Uppercut. Lankana Geilsk Tynd uld (100% villaa). Ohjeessa S-kokoon oli merkittynä menekiksi 4 kerää lankaa (á 50g). Ostin viisi, kun ajattelin tehdä pidemmän kuin mallissa oli. Mallissa oli kyseessä tunika. Omassa ajatuksessa malli toimisi enemmän mekkona. Niin, että kyseessä on pitkä tunika tai että alla käyttäisi valkoista alusmekkoa, joka sopivasti näkyisi helmasta. 


No koska projekti toteutetaan ajan kanssa, ei tietenkään mekkoa ole vielä tehty. Ajatuksissa se on kuitenkin edelleen. 


Ajatuksissa on myös säärystimet. Koska lankaa jäi yli reilu kerällinen, ajattelin tehdä mekon kanssa säärystimet. Ne on puikoilla, mutta eivät tunnu edistyvän. Ikuisuusprojektiksi taitaavat päätyä.


Malli on mukava, helppo neuloa, toimii useissa tilanteissa. Ainoa harmituksen paikka on edessä olevat nurjien välissä olevat oikea silmukat. Ne olisi pitänyt neuloa ehdottomasti takareunasta, jotta jälki olisi siistimpi. Tajusin liian myöhään enkä jaksanut purkaa. Silmukat leviävät ikävästi nyt.


- Unna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!