sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Messuilut

Perjantaina oli ilo olla Tampereella kädentaitomessuilla. Tampereen messut ovat niin mahtavaa vaihtelua Helsingin messuille, joissa samat kauppiaat ovat tulleet tuotteineen liiankin tutuiksi. Valitettavasti heistä moni ei jaksa enää yllättää. Tampereella on kauppiaita kauempaa ja tarjonta niin mieletöntä. Uusia juttuja, ideoita, oivalluksia. Houkutuksia ja värejä.


Ensimmäisiin kahteen halliin meni lähes koko päivä aikaa. Oli nähty paljon, mutta toisaalta olo oli sellainen, että tässäkö tämä nyt oli. Kauan odotetut messut. Kaksi tuntia ennen sulkemisiaikaa löysimme tiemme kolmanteen halliin ja oli kuin olisi löytänyt aarteen. Kolmennessa hallissa oli monia sellaisia kauppiaita, joita tuotteineen olin odottanut. Yhtälö valtavan määrän ihanien esittelijöiden ja tavaroiden sekä kahden tunnin ajan kanssa ei ollut mahdollinen. Viimeiset käytävät menimme lähes juosten. Tampereen messuille ei useamman päivän lippu ole ollenkaan liioiteltua.


Messuilla aikaani kulutin paljon saumureita katsellen. Koeajot ja koneiden näkeminen oli yksi tärkeimmistä messuasioista. Konekauppiaita oli joka lähtöön. Oli nappikauppiaaksi itsensä tituleerannut, joka ei koneista osannut kertoa juuri mitään. Olin todella helppo asiakas ja olisi ollut helppo tehdä kaupat. Ne jäi ko. osastolla tekemättä. Oli osastoja, joissa oli hyvä myyjä, mutta kone ei vakuuttanut. Oli osasto, jossa kaikki täsmäsi. Konetta ei kuitenkaan messuilta tullut mukaan, mutta pian minulla on uusi saumuri. Ihan varmasti on. Odotan sitä jo innolla. 


Nämä taisi olla ensimmäiset messut ikinä, josta kotiin ei tullut lankaa. Tätä jaksan ihmetellä. Tämä ei ollut suunniteltu juttu. Kangasta tuli muutama pieni pala verhoon, tyynyyn ja itselle tunikaan. Lisäksi ompelutarvikkeita, askartelutarpeita, nauhoja ja muuta pientä.- Unna1 kommentti:

  1. Jepulis. Mulla oli eka kerta Tampereella ja toka kerta ylipäänsä käsityömessuilla. Reissu oli ihana! Lankaa jäi mukaan 675 g ja muutama virkkauskirja ja parit pussit helmiä :) Ensi vuonna varmasti uusiksi!

    VastaaPoista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!