sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Kassimarkkinat

Toisinaan minulta on kysytty myynkö käsitöitäni. Nihkeästi olen siihen suostunut. En pidä itseäni taitavana, en ole arvostanut omia tekeleitä, hintaa ei ole tuntunut löytyvän ja en ole uskonut kaupan käyvän. Nyt kuitenkin useiden kysymysten ja jouten olon seurauksena päädyin tekemään muutamia kasseja myyntiin. Ensimmäiset menikin jo enkä niitä edes muistanut kuvata.


Kuvissa näkyy käyntikortteja. Sähköpostiin tuli mainos Vistaprintiltä. Aikani kuluksi leikin halvalla tarjouksella ja tilasin kortteja. Oikeastaan aika hauskat turhakkeet. Hinnan niihin sai hyvin esille ja asiallisuutta tuli lisää. Seli seli. Halusinpa leikkiä.


Olen selvittänyt veroasioita ynnä muita seikkoja ja nyt pitkän tauon jälkeen taas yritän muistaa koota kuitteja kasaan ja miettiä kuinka kaikki asiat menikään. Ehkä tämä tästä. Suurille markkinoille ei tässä ole tarkoitus henkseleitä paukuttaen lähteä. Muutamista kasseista ja pusseista tässä puhutaan.
Minun juttu on, että kassit suljetaan napilla. Jotta arvotavarat säilyisi on kassin sisällä nipsulla kiinni vetoketjullinen pussi samaan tyyliin kassin kanssa.- UnnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!