maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kiitos opeille

Lasten kesäloma on alkanut, mutta hektinen leireily ja muu kesäohjelma on käynnistynyt. Todellista lomaa odotellaan vielä. Koulujen loppuessa opettajille annettiin kiitokseksi aiemmin blogatut laukut. Kortit tehtiin ihan heitä varten. Tänä keväänä tunsin erityistä kiitollisuutta menneestä vuodesta esikoisen kohdalla. Opettaja on ollut käsittämättömän hyvä. Valitettavasti opettaja on sijainen. Saamme nauttia hänestä vielä hetken syksyllä, mutta olisin toivonut pidemmän yhteisen taipaleen.
Tanssiopet saivat pussit kiitokseksi. Sisällä oli aiheeseen liittyvää suklaata. Pussitehtaalla onkin ollut hiljaista viime aikoina, mutta nyt samalla kerralla tulikin neljä pussia. Yksi lähti syntymäpäivälahjaksi, mutta sitä en muistanut kuvata.


 Ylemmän pussin kankaat ovat Ikeasta. Valitettavasti tämä kangas loppui nyt varastostani. Olen pitänyt siitä paljon. Musta kangas on mistä lie. Kauan hyllyssä ollut iso pala, josta olen saanut moneen kassiin, pussiin ja vaatteeseen tykötarpeita. Pitsiliina on kirpputorilta.


Ikeassa myydään nyt kankaita pieninä tilkkuina. Ostin pari nippua. Kuosit ovat hauskoja. Pussia tehdessäni tosin totesin, että kangas on tähän tarkoitukseen liian paksua. Tönkkö pussi ei ole toimiva. Loput palat odottelee jotain muuta tarkoitusta. 


Pihalla keskeneräisenä projektina on lapsille tiipii. Ideasta kiitos Jyväskylään Lauralle & muille tiipiin viime kesänä koonneille. Kevään ajan olen kirpputoreilta ostanut liinoja. Myyjiä on kiinnostanut, miksi ostan kasoja liinoja, jotka ovat voimakkaan värisiä ja muut haluavat päästä eroon. Yhdessä värit näyttävät iloiselle sekamelskalle. Vielä liinoja tarvitsee lisää. Käsin ompelua ja harsimista inhoavalle tämä on melko hidas ja tuskainen projekti. Olen kuitenkin päättänyt viedä tämän loppuun. Lasten ihailu ja ylistyssanat auttavat jatkamaan.


Leirivapaa alkuviikko ja ompelukone kutsuu.

- Unna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!