sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Sny


Niin kuin edellisessä postauksessa kerroinkin, osallistuin keväällä ensimmäisen kerran salaiseen neuleystävä- vaihtoon. Vaihdon järjesti Lentävä Lapanen. En ehkä olisi lähtenyt mukaan vieläkään, jollei tuttu taho olisi ollut järjestäjänä. Olen kyllä muiden blogeista lukenut vaihdoista ja kokemuksista, mutta en jostain syystä aiemmin ole innostunut itse asiasta. Pidin siitä, että järjestävä taho halusi kuvat sekä lähetetyistä paketeista että saaduista paketeista. He myös lähettelivät sähköpostia kevään aikana. Posteissa oli milloin muistutuksia vaihdon olemassa olosta, milloin ohjeita, milloin kevään etenemiseen liittyviä juttuja.


Itse innostuin salapoliisiksi etsimään tietoa henkilöstä jolle lähetin posteja. Oli ihana ilahduttaa ja lähettää posteja. En tuntenut ystävääni lainkaan, mutta netin ihmeellinen maailman ja pieni pieni piiri auttoi saamaan vinkkejä lisää henkilöstä. Iloisin juttu taisi olla se, että tapasimme kerran vaihdon aikana. Ystävä ei tietenkään asiaa tiennyt, mutta tunnistin hänet samalla pitsineulekurssilla Lentävässä Lapasessa. Ennen tapaamista minulla oli tunne, että kohtaamme toisemme ja niin vain kävikin.

Yllä olevan kortin Elvari-silmukkamerkit on Handusta ja ovat muuten syötävän ihania!


Ystäväni sai minulta mm. nämä neljä korttia, joissa kussakin oli pieni "lahja" mukana. En enää itse muista missä järjestyksessä nämä lähtivät. Osan mukana lähti lisäksi jotain muuta matkaan. Yhden kerran lähetin kaupan postikortin, jonka mukana oli kukan siemeniä ja virkattu kukka. Yhden kortin mukana lähti viimeksi postatut tossut. Viimeisen postin paljastan myöhemmin.


Oli mukava tehdä sarja samantyylisiä kortteja. Vaihdon teemoihin en muutoin tarkasti mennyt mukaan. Ajattelin, että tällainen omanlainen sooloilu varmasti sallitaan.

Itse sain vaihdossa vain pari pakettia. Iloisia yllätyksiä, mutta huomattavasti vaatimattomampia kuin itse lähettämäni. Se ei kuitenkaan vähentänyt minulta iloa lähettää toiselle yllätyksiä. Rahallinen arvo ei lähettämilleni paketeille ollut suuri. Tossut tuli jämälankakorista, samoin virkattu kukka, yhden vyyhdin ostin lankaa, josta neuloin sen myöhemmin paljastettavan jutun. Lisäksi ostin teepaketin ja suklaan. Korttien materiaalitkin löytyivät kotoa. Koko vaihdon rahallinen suuruus oli luokkaa 25€. Se ei ole mielestäni kolmeen kuukauteen paljoa, mutta sillä saa jo menenlaista aikaan. Suurimman paketin vein mukanani käydessäni Lentävässä Lapasessa. Ystävä sai sen sieltä mukaansa. Postimaksuihin olisi helposti saanut tuhlattua koko vaihdon rahan.

En pidä itseäni korttiaskartelijana, mutta toisinaan tällainen on hauskaa ja mukaansa tempaavaa. 

- Unna

2 kommenttia:

  1. Hienoja! Tosi hauska idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Värkkää värkkää. Joskus tulee toimivia juttuja, toisinaan ei.

      Poista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!