torstai 26. kesäkuuta 2014

Titanium


SNY (salainen neuleystävä) -vaihdossa ystäväni sai viimeisenä postina Heidi Alanderin suunnitteleman Titanium-huivin. Löysin ensin ohjeen englanniksi Ravelrystä ja jälkeen päin huomasin, että samainen ohje on Ullassa suomeksi. Väri ei ollut lainkaan minun värejä, mutta mitäpä siitä, kun ei itselle ollut huivi tulossakaan. Hyvällä langalla oli kuitenkin mukava neuloa. 


Itselleni sininen (turkoosi ja petrooli poislukien) ovat täysin mahdottomia neuloa. En sinisestä pidä juuri muutenkaan paitsi juuri näissä kahdessa poikkeussävyssä. Pinkki on ollut yhtä tuskainen joskus, mutta luulenpa, että kolmen tyttölapsen äitinä oppimäärä on ollut riittävä.


 Huivi oli helppo ja nopea neuloa. Aina oikeat kerrokset epäilyttivät alkuun. Mielestäni ulkonäkö oli alkuun lähinnä nuhruinen. Pingoitus ja höyryttäminen toi komeuden esiin. 


Malli on sellainen, että itselleni tulee varmasti tehtyä huivi samalla ohjeella.


Tässä lankana merino Handusta ja lankaa kului 67g.


Vaihdon teema oli kevät, mutta vielä nyt kesälläkin tuntuu olevan huivi tarpeeseen. Kauaksi en siis teemasta mennyt.

- Unna

2 kommenttia:

  1. Kaunis Titanium! Tyttäreni teki minulle myös Titaniumin, mutta vihreän, kivan kokoinen huivi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Vihreä olisi varmasti myös yksi varteenotettava vaihtoehto itselleni. Tosin taitaa tulla ensin keltainen puikoilta :) Koko on tässä huivissa juuri mukava sellaiseksi "pikkuhuiviksi".

      Poista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!