sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Broken Seed Stitck Socks

Minulla on meneillään paha toisen sukan syndrooma. Yksi sukka tippuu puikoilta kevyesti, mutta toinen jää odotuttamaan itseään. Niin kävi näillekin, mutta oli onni saada epäonnisten pieneksi huovuttuneiden töppösten jälkeen nopeasti valmiiksi miehelle sukat. 

Broken Seed Stitch Socks -sukat viihdyttivät helpolla, mutta hauskannäköisellä mallineuleella. TeeTeen Pallas -langasta tein oman variaation. En ohjetta seurannut muuten kuin mallineuleen osalta. Muutoin sukat ovat omasta päästä. 


Mallineule on niinkin yksinkertainen kuin

1. krs mustalla oikeaa
2. krs valkoisella 1o1n
3. krs mustalla oikeaa
4. krs valkoisella 1n1o

Helppoa telkkarinkatseluneuletta. Ja sitä on nyt tarvittu flunssapöpöjen karkottamiseksi.


Puikoilla 2,5mm kokoon 42-43 kului lankaa 106 grammaa. Kerrosten vaihtumiskohtaan en ole tyytyväinen, mutta kiilakavennus onnistui hetken miettimisen jälkeen kohtuudella.


Täällä arki alkaa hiljalleen koko perheen sairastettua viikon ärhäkkää flunssaa. Tehdyt käsityötkin on sellaisia nuhanenälle sopivia aivottomia tikutteluja. Nyt ei mitään ylimääräistä ole jaksanut ajatella.

- Unna


2 kommenttia:

 1. Vinkiksi toisen sukan syndrooman ois se magic loop. Oli kiva nähdä. Joko Rowanit on puikolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen Taina jo kohta kolme vuotta suunnitellut harjoittelua ja aina vain siirrän eteenpäin. En edes tiedä miksi. Sen vuoksi ajattelinkin sitä kurssia. Jos se "pakottaisi" alkuun. Vaan kappas, kun olen partiossa kiinni klo 15 saakka. Hieman mietin kuinka saisin hoidettua itseni kloonauksen tai muun ratkaisun.

   Ja oli todellakin kiva nähdä pitkästä aikaa! Pitäisi päästä useammin piipahtamaan. Rowanit jemmasin nurkkaan pois silmistä, jotta saisin eka pari kiireellisempää työtä alta pois. Samalla yritän kyllä pohtia kuinka takin toteutan, vai tulisiko sittenkin paita, vai kenties lyhyempi takki pitkillä hihoilla... Nyt vaikuttaa siltä, että on tuumattava ennen aloitusta :)

   Poista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!