sunnuntai 22. helmikuuta 2015

It´s a boy!Olen pitänyt baby shower -kutsuja amerikkalaisten hapatuksena enkä niistä ole juurikaan itse välittänyt. Edellisille vauvakutsuille, johon minut on kutsuttu, en päässyt. Nyt sitten olin ensimmäistä kertaa vauvakutsuilemassa. Nämä oli suomalaiseen makuun sopivat, hillityt ja leppoisat.


Kutsujen emäntä ja odottavan äidin ystävät olivat askarrelleet koristeita, leiponeet ja tuoneet lahjoja. Poikavauvaa odotetaan, joten koristeet olivat tyylikkäästi sen mukaiset.Itse neuloin vauvalle lahjaksi haalarin ja hatun. Haalari on neulottu Novitan ohjeen mukaan. Lanka on erittäin hyvin marinoitunutta Novitan Bambinoa. Lankakassista löytyi kassakuittikin. Vuonna 2003 hinta on ollut 1,50€/kerä. Olipa mukava saada langat vihdoin valmiiksi neuleeksi. Ilolla annoin pois.


Haalarilla on kokoa reippaasti (tosin mallinukke on vauvaa pienempi). Ajatus oli, ettei haalari heti jäisi pieneksi. Mieluummin hihoja ja puntteja kääntäen pidemmällä käyttöiällä.


Hattu on Dropsin ohjeen Alladin. Olen ennenkin tehnyt ohjeella hatun ja se on hyväksi havaittu. Lankana sama Fine Wool Premium (Schachenmayr) kaksinkertaisena kuin aiemminkin (puikot 2,5mm menekki 32g). Näitäkin lankoja tuntuu vain riittävän ja riittävän. Hattuun aplikoin valkoisella fleecellä tähden. Se toi kyllä tyylikkyyttä.


Mikä ihaninta, puku tuntui kelpaavat tulevalle äidille.


Poikia on tupsahtanut maailmaan tänä vuonna paljon. Edelliselle tulokkaalle tein junasukat, kun niiden vauhtiin pääsin. Lankana sama kuin hatussa. Junasukkiin 2,5mm puikoilla lankaa kului 39g.

- Unna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!