sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Tupakkahuivi
Olin taannoin pitsi-illassa Lentävässä lapasessa. Viime kesänä aloitettu pitsihuivi on puolitiessään, mutta tavoilleni uskollisena aloitin illan aikana toisen huivin. Ja aivan kuten itse jo arvasin, myöhemmin aloitettu on aiemmin valmis. Tosin tämä huivi oli kyllä yksinkertaisempi, helpompi, pienempi ja kaikkea muuta.
Pitsin malli on Sarah Hattonin Eerie:stä. Toimii vallan mainiosti myös huiviin. Lanka on Handun merinoa, nimeltään tupakka. Äärimmäisen pitkäpiimäistä tehdä suoraa huivia yksinkertaisella kuviolla, mutta sain valmiiksi ja mittaa huiville tuli pari metriä. Yksinkertaisuudessaan tykkään kovasti. Varmasti tulee pidettyä. Luulin, että huivi joutuu odottamaan syksyyn, mutta näillä raekuuroilla ja sateilla tulee käyttöön jo nyt.
Tavoitteena on saada aiempaakin huivia nyt edes hivenen eteenpäin. - Unna

6 kommenttia:

 1. Upea huivi ja kauniin värinen!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kuvio huivissa! ja väri sopii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se miellyttää itseäkin :) Mikä on täysin positiivista nitkuttelun jälkeen.

   Poista
 3. Heips, mä tein tuon saman huivin ystävälle lahjaksi, mutta höyhenenkevyestä Kidsilk Hazesta. Ihana lanka on sun versiossa. Tavataanko huomenna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella tuon keveyden! Ja näin viiveellä, ei nähty. Ikävä kyllä. Olimme reissussa Keski-Suomessa. Onneksi pääsin lohduttamaan itseäni Titityyn neulontamiittiin. Mukava oli nähdä keskisuomalaisiakin neulojia. Toivottavasti taas seuraavalla kerralla tutusti täällä.

   Poista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!