lauantai 13. huhtikuuta 2013

Aika blogille

Yli kahden vuoden mietinnän jälkeen aloitan blogin. Pukkilan Puikkopäivillä (olikohan vuosi 2010?) aloitin miettimisen. Toivotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Blogissa tulee näkymään neuleita, ehkä vähän virkkausta, ompeluksia ainakin... saatan lipsahtaa remontin puolelle hetkeksi ja mikä ettei joskus joku kakkukin voi vilahtaa. Käsillähän sekin on tehty. Siis kokonaisuudessaan päättämätön blogi tiedossa. 


Tällä hetkellä käsityöinnostusta rajoittaa terveys. Petollinen tila. On aikaa miettiä, suunnitella, ihailla. Samaan aikaan omat kädet ei toimi halutulla tavalla. Jokaisen hyvän hetken ´uhraan´ käsitöille. Sen voin terapeuttisella vaikutuksella todistella itselleni tarpeelliseksi.


Tänä talvena olen saanut töitä valmiiksi yllättävän paljon, vaikka tahti tuntuu verkkaiselta. Lieneekö vaikutusta sillä, että olen saanut viimeisteltyä monta ikuisuusprojektia. Keskeneräisiä töitä on aina, hmm... liikaa. 


Talven aikana tein kuopukselle 3/4 -hihaisen pöllötakin. Kokonaisuus on omasta päästä neuleen edetessä tullutta ideointia, mutta taustalla vaikutteena oli Suvi Simolan Pikkuveli -takki, joka minullakin oli seuraavana puikoilla. Lankana pöllötakissa Austermann Microlana Fine, omia tuliaisia Karnaluksista. Pöllön virkkasin oman tunikan jämälangoista.


Tervetuloa!
-Unna


5 kommenttia:

 1. Mahtavat värit! Ja pöllö on SYMPPIS <3

  VastaaPoista
 2. Wau,,,kiva kun uskalsit aloittaa. Kuinka ja miten se tehdään kun minäkin sitä pohdiskellut, neuvoisitko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanat!

   En voi sanoa, että osaisin tätä hommaa. Melko pitkään meni, että sain jotain aikaiseksi. Itsekseni bloggerin sivuilta vinkkejä keräsin, galluppia tein ja eri nettisivuja katselin. Näillä tiedoilla päädyin tähän blogspot-sivuun. Jos Mirja blogin teet (kun teet), vinkkaa siitä sitten. Odotan sitä!

   Poista
 3. Ihana pöllö. Mulla kans on blogi, hauskaa touhua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellu! Olen käynyt kurkkimassa välillä blogiasi ;) Hauskaa tämä toden totta on. Vielä kun pääsee kunnolla vauhtiin, niin eiköhän ilo irtoa.

   Poista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!