maanantai 26. lokakuuta 2015

Kassimarkkinat


 Ompeluksissa on ollut luova hiljaisuus. Ompelukone sai olla yksinään useamman viikon. Nyt kasseja ja pussukoita on tullutkin ommeltua taas yli tarpeen. Osa on ollut valmiina kyllä tovin, mutta kuvaamatta ja blogaamatta. Osa valmistui viikonloppuna.


Kassit suljetaan vain napilla. Haluan kuitenkin, että avaimille ja lompakolle on turvallinen paikka. Jokaisen kassin sisällä on klipsillä kiinni irroitettava vetoketjullinen pussukka. Aarteet säilyy siellä turvassa.


Kasseja oli entuudestaankin jo olemassa. Aikaisemmat tuotokset on esitelty täällä. Etummaisen laukun myin pois. Kaikkia en vain tarvitse ja lahjoiksikaan eivät kaikki ole menossa.


Kaverilta sain vanhoja farkkuja kassillisen. Yhden pussin tein jo lahjaksi ja toisen kuopukselle. Kolmas odottaa kohdettaan ja lisää varmasti tulee. Sen verran lahkeita on vielä jäljellä.


Olen myynyt laukkuja ja kasseja, jos joku on ollut kiinnostunut. Koskaan en missään myyjäisissä ole ollut. Kaikista vähäisistäkin myynneistäni olen tehnyt verottajalle ilmoituksen. Ja niin aion jatkossakin tehdä.
- Unna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!