keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hyvää uutta vuotta!


Saimme jättää vuoden 2013 taakse ihanien ystävien kanssa. 2013 piti sisällään paljon sellaista mitä en viime uutena vuotena osannut edes aavistaa. Moni asia oli vaikea kohdata, osasta on vaikea olla edes jälkeenpäin kiitollinen. Vuosi piti kaikesta huolimatta myös paljon ihania rakkaita hetkiä sisällään. Lasten puolesta olen kiitollinen suuresta määrästä asioita. 


Vuoden 2014 otin avoimin mielin vastaan. En tiedä mitä tämä vuosi tuo eteen. Ja se on hyvä. Tiedän ainoastaan sen, että vuosi tuo eteen paljon muutoksia... tai ainakin toivon näin.
Vuosi sitten tein itselleni uuden vuoden lupauksen. En tällaisia lupauksia juuri tee. Nyt tein ja jopa pidin lupauksen! Lupasin, että langan kulutuksen on oltava suurempi kuin langan hankinnan. Totta puhuen, en uskonut pitäväni tätä lupausta. Vuoden punnitsin neuleeni ja ostokseni. Kiloista enkä varastosta sano mitään, mutta voin todeta, että kulutin enemmän. Minun ei tarvinnut edes huijata itseäni punnitsemalla keskeneräisiä töitä. Ne jääköön uuden vuoden puolelle valmistumisen hetkeen punnittaviksi.


Vuoden aikana valmistui kaikkiaan 47 neuletta, aimo annos ompeluksia ja lisäksi muita projekteja. Oli ilo selata muistitikulta kuvia vuoden takaa. Kaikkia töitä en edes muistanut enää. Poimin kollaaseihin niitä töitä, joita tikulta nopealla selailulla löysin.

Mukavien muistojen joukossa on ehdottomasti blogin perustaminen. Uskomatonta, että ikää kertyy blogille jo kohta vuosi. Kiitos teille ihanat lukijat ja toivotan hyvää uutta vuotta ihan teistä jokaiselle! Kiitos ihanista kommenteista. Ne ilahduttaa aina.


-Unna
1 kommentti:

  1. Uusi vuosi on kuin edessä olisi kasa herkullisen värisiä liituja ja iso tyhjä paperi. Sinä päätät mitä paperille taiteilet. Kaikki mahdollisuudet on tehdä mestariteos. Ja vaikka siitä ei Mona Lisaa tulisikaan niin varmasti sinun näköisesi ja tosi mielenkiintoinen työ joka tapauksessa :) Tässä mottoni joka saa minut aina tosi hyvälle tuulelle. Ja jos vuosi on liian pitkä piirrustusaika, niin voihan niitä papereita täyttää vaikka joka kuukausi.

    VastaaPoista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!