maanantai 6. tammikuuta 2014

Tiikerin tassut

Vuoden ensimmäiset päivät ovat kuluneet reissussa. Lasten kouluarkea harjoiteltiin pari päivää ja sen jälkeen olemme saaneet juhlia 2v ja 65v syntymäpäiväsankareita. Loppiaiskahvillakin kävimme, joten neulomisen saralla ei oikein ole vielä vuosi lähtenyt käyntiin. Nyt edellisen ja seuraavan reissun välissä on hyvä päivittää vuoden ainokainen työ. -siis toistaiseksi ainokainen.

Syksyllä (vai olikohan se talvea...) neulekahvila Lentävästä lapasesta ostin Regiaa. En niin tuosta zoo-aiheesta itse välitä, mutta kakkonen on kissafani, erityisesti isommat kissat viehättävät. Tiikerithän oli aivan ehdottomasti tehtävä. Vielä kun langan värikin nimessään mainitsee Vilman. Jotta sukista olisi tullut riittävän tiikerimäiset, oli pitkät sukat ainoat oikeat vaihtoehdot. Tiesin suosion, joten ostin onneksi heti neljä kerää. Nyt puikoilta odotetaan tiikerisäärystimiä. Näihin melko pitkävartisiin 34 kokoisiin sukkiin meni lankaa 72g, joten säärystimistä voi tehdä reilusti pitkät.


Tikuttelin sukat 2,5mm KnitPron uutukaisilla Karbonzeilla. En ohuita puikkoja voi puisina käyttää. Niillä on aivan liian lyhyt käyttöikä. Metalleista en pidä. Hiilikuidut oli kuin tehty minulle. Puun ja metallin hyvät puolet yksissä puikoissa. Pehmeät, ei liian liukkaat, silmukat eivät tipu, mutta lanka luistaa hyvin. Ihanat! Luulen, että voisin siirtyä hiilikuituun kokonaan. Vielä, jos hiilikuituja neliönä saisi. Sitä odottaessa.


Kuvauksellisuutta ei tiikereistä löytynyt. Kuvat piti napata vauhdissa kesken leipomisen. Jauhot ja muut koristaakin tuota meidän keittiön lattiaa. Lattiaa, jota suuresti inhoan. Keittiöremonttia ei valitettavasti ole edes luvassa. Jonossa on monen monta projektia ja rahoitettavaa kohdetta ennen sitä. Tosin ensi viikolla saatan päästä vilauttamaan remontoitua vessaamme. Sähkärin käyntiä vailla valmista, pitkän ja tuskallisen remontin läpikäynyttä koppia.


-UnnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!