sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Musta-valkoista

Olemme tänään saaneet juhlia aurinkoisessa säässä kuopusserkkuni rippijuhlia. Juhlat ja juhlittu oli kuin aurinko. Ihana katsella tuota onnea ja nuoruutta. Jostain syystä aina rippijulissa tulee mieleen oma ripari. Väistämätön seuraamus on ajatus kuinka järkyttävän kauan siitä itse asiassa onkaan! Esikoinen laski, että pääsee neljän vuoden kuluttua ripille. Käsittämätöntä, koska juurihan vasta (ehdoton maksimi 15 vuotta) itse pääsin ripille.


Tämän päivän sankarille tein lahjaksi olkalaukun. Laukun sisällä on lenkki, johon saa kiinni pussin. Mielestäni kätevä vaihtoehto arvotavaran säilytykselle, jos itse kassi ei ole vetoketjulla suljettavissa. En oikein osannut päättää väriä ja lopulta päädyin yksinkertaiseen varmaan musta-valkoiseen. Pyöreä pitsiliina on saatu, mutta muilla pitseillä on suuri muisto takana. 


Mummomme (siis minun ja rippilapsen) pois lähdöstä on 1,5 vuotta aikaa. Mummo oli meille tosi rakas ja vaikka lähtö oli hyvä asia, on ikävä suuri. Kassin lenkeissä ja pussukassa oleva pitsi on mummolta saatu. Mummo on saanut pitsin omalta tädiltään/isotädiltä. Pitsit olivat olleet vuosikymmeniä mummolla vanhassa suklaarasiassa kunnes antoi ne minulle joitain vuosia sitten. Pitsiä on vaikea laittaa mihinkään, koska jokaisen sentin leikkaaminen tuntuu pahalta. Kuitenkin samalla haluan, että pitsi on jossain näkyvillä ja muistuttamassa mummosta. 


Tämän lahjan mukana myös mummo on toivottamassa onnea sinulle E!


Kortissa olevat kukat ovat äitini virkkaamia. Valkoisten kukkien lanka on vanhaa. Lanka on edellä mainitun mummon kaupasta, Sälinkään Talouskaupasta. Kauppa on lopetettu jo 80-luvulla. Ennen rippilapsen syntymää. 


Saman tyylisen kortin tein myös äitini pyynnöstä häihin.

- Unna

4 kommenttia:

 1. Superkaunis laukku ja vielä muistoja mukana, kallisarvoinen lahja. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno on tuo laukku, kiitos! Nyt vois jopa sanoo, et mummo kulkee aina mukana.. ♥

  ~ E

  VastaaPoista
 3. Ihana laukku ja pussukka, kiva idea tuo erillinen pussukka kassin sisään. Todellakin kallisarvoinen lahja, kun on kolmessa sukupolvessa tehty lahja ja kortti:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis teille. Sovitaanko E, että kassin nimi on Orelma. Orelma kainalossa maailmaa eteenpäin <3

  VastaaPoista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!