maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kettukarkki

Pieni Vauva Kettunen on syntymässä lähiaikoina. Hänen äidilleen järjestettiin vauvakutsut, joihin en valitettavasti päässyt osallistumaan kahtien juhlien osuessa päällekkäin. Kutsuille tein kuitenkin vauvalle jyväpussin, jonka voi lämmittää mikrossa. Lämpöpussi toivottavasti antaa hyvät ja turvalliset unet. 


Kettuselle tietenkin oli tehtävä kettukarkkipussi. Aplikointi on minulle vierasta ja harjoittelun piikkiin menee vielä monta työtä. Vielä uudempaa ja vieraampaa oli vapaakirjonta. Kangas oli pehmeää eikä yhtään helpottanut minua työssä. Tässä kuitenkin värit oli pääasia ja materiaalit oli mitä oli. Taas voin vain todeta, että oli se hyvä, että Hyvinkään kangastukusta hamstrasin trikoopaloja. (Toisinaan mietin itsekin, että mihin aion niitä kaikkia löytöjä käyttää, mutta kun halvalla sai!)

Käyttömukavuutta lisätäkseni, tein päällisestä irtopussin, jonka voi pestä. Sisällä on tiukemmasta puuvillasta tehty jyväpussi. Trikoo on vauvalle pehmeä, mutta jyvät saattaisi ajan saatossa tulla ulos saumoista. Kolmen lapsen äitinä olen myös huomannut, että kaikki pitää pystyä pesemään. Vauvalta ei mikään jää puhtaaksi. Ainakaan meidän pulauttelijoilla ei jäänyt.


Ja pitihän tietenkin äidille oma pussi mukaan laittaa!


Meillä on tänään ollut mansikoiden täyttämä päivä. Nyt pakastimessa on talven mansikat. Samalla pohdin, että mihin laittaisin tulevat mustikat, sienet jne. Pakastimessa on auttamattomasti liian vähän tilaa. 


-Unna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!