sunnuntai 14. tammikuuta 2018

a bird in the hand

Pitkään aikaan sykähdyttävimmät tumput on tässä. Aloitin neuletta jo viime talvena ystävälle, joka joutuikin kesken neulomisen kamppailemaan elämästään. Hetkeen mikään ei ollutkaan varmaa eikä itsestään selvyyttä. Vaikka kaikki meni niin kuin pitikin ja ystävä voi hyvin, oli neuletta hetkeen vaikea jatkaa. Taivaan lintuna lentäminen tuntui epämiellyttävältä.


Onneksi sain antaa nämä tänä jouluna, kun yhdessä olimme Hollolassa Kinnarin tilalla/Pionissa ja piirongissa.


Malli on a bird in the hand. Lankoina on käytetty jämiä Kaupunki-langasta, Seiska veikasta ja Pirkasta. Paksut näistä tuli. Ja tiiviit. Ehkä voi myös ajatella, että lämpimät.


Saatan haluta myös itselle.
- Unna

5 kommenttia:

 1. Suloiset! Punaiset sydämet ovat hieno lisä!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit lapaset! Itsellä on se vähä mitä puikoilta tullut, ollut lähinnä sukkia. Justiin mietin eilen että voisi ottaa lapasia seuraavaksi työn alle. Mukavaa alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. If I can write like you, I will be very happy, but where is my luck, in fact people like you are a good example for the world. You have written this beautiful comment very beautifully, I am very glad that I thank you from the bottom of my heart. Online Girl Number Dehradun
  Gurgaon girl number
  housewife Gurgaon
  premium health
  Health Tips
  Rice Cake
  Gurugram girl number
  prostitution girl gurugram
  gurugram girl photo

  VastaaPoista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!