sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kesän juhlia odotellessa

Kesä on päivä päivältä lähempänä. Tänään jo pitkän lenkin päätteeksi siirsimme talvikamat jemmaan, katse kiinnittyi kasvihuoneeseen ja pieniä keväisiä töitä puuhailimme hiljalleen.


Lapset ovat olleet viettämässä viikonloppua mammalla. Miehen kanssa ruokapöydässä aloimme pohtia, että esikoinen viettää rippijuhliaan kahden vuoden kuluttua, kakkonen kolmen vuoden kuluttua. On täysin mahdollista, että esikoinen lähtee kotoa opiskelemaan kuuden vuoden kuluttua. Kuuden. Sehän on aivan kohta. 


Näistä pohdinnoista ajatus siirtyi tämän kesän juhliin. Yritän aina ennakoida juhlia. Nyt huomaan, etten ole kerinnyt miettimään onko tänä kesänä ylioppilas- tai rippijuhlia, häitä tms. Viime kesänä juhlia oli paljon. Juhlijoille lähti mm. linkin postauksen kortit ja toisen linkin lahja ja kortit.


Rippijuhlia viettäville pojille veimme lakut. Tosin lakut söin minä. Avasin lakupaperin varovaisesti. Sisälle laitoin rullalla olevan setelin. Paperit olivat tahmeat, joten kääräisin lakut kelmuun. Lopuksi liimasin kääreen pään kiinni.


Mitähän sitä tänä vuonna keksisi. Toivottavasti ainakin jotain juhlia tulisi. 

- Unna

1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa surffaan blogeja. Hauska idea tuo lakujuttu. Ja ihanaa väriloistoa tuolla aiemmin. Minullakin on ikävä Lentävään Lapaseen. Kesäkuussa olisi taas neuleiden yö, mutta näinköhän sinne asti malttaa odottaa. Jonkun oman neulontareissun voisi tehdä tässä välissä :)

    VastaaPoista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!