maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kassitalkoot


Kesä on kylmä, mutta hiihtämään ei täällä sentään ole ruvettu. Sain vanhoja suksia ison kasan ja laitoin ne kasvimaalle. Nyt herneet ja vatut ovat saaneet hilpeät tuet. Ennen kesvimaalle laittoa, kerkesin käyttää suksia telineinä erinäisissä tarkoituksissa.


Kesän alussa ompelin laukkuja aikomuksena vähentää kangasvarastoa. Missään se ei näkynyt. Hyllyt ja lattia on yhä täynnä. Kaikki kankaat, pitsit ja nauhat ovat hyllyssä kauan olleita. - Unna

4 kommenttia:

 1. Ompa sieviä kasseja jälleen. Ja hyvä että suksia löytyy, kun meillähän on ollut jo kymmenen vuotta sitten puheissa se Lapin reissu😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit. Kunpa Lappiin pääsisikin. Edellisestä reissusta on 14 (?) vuotta.
   Mutta ei näillä suksilla :)

   Poista
 2. Kauniita kasseja. Niitä ihaillessa alkaa tehdä mieli virkata pikkuruisia pitsiliinoja. Niitä ei ole tullut virkkailtua kun en tiedä mihin käyttäisin. Mutta jos niitä virkkaisi jemmaan ja sitten kun joskus oppii toivottavasti ompelemaan niin nehän koristavat kauniisti kasseja ja pussukoita :) Mukavaa kesää teidän porukalle ja tuottoisaa satoa kasvimaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassien ompelu on helppoa ja suht nopeaa. Virkkaus vie minulta paljon pidemmän ajan! Mutta pikkuliinoille voi keksiä ihan miljoona sijoituskohdetta. Niitä ei koskaan ole tarpeeksi.

   Ja oli muuten kiva nähdä! -vaikkakin pikaisesti.

   Poista

Vieraskirja

On mukavaa, jos jätät viestin!